Piept de pui umplut cu brânză
Vrei o cină rapidă pentru serile din cursul săptămânii, de care să fie toată lumea mulţumită? Iată reţeta de piept de pui umplut cu brânză!
De ce ai nevoie ca să prepari piept de pui umplut cu brânză
2 linguri ulei
1 ceapă tocată
1 ardei gras roşu şi 1 verde, tocaţi
sare
piper negru măcinat
4 piepţi de pui fără os şi fără piele
220 g brânză rasă
2 linguri de amestec de condimente (chimen, coriandru şi boia)
Cum prepari piept de pui umplut cu brânză
Preîncălzeşti cuptorul la 175 grade C. Într-o tigaie, la foc mediu, încălzeşti uleiul. Adaugi cepele şi ardeii şi căleşti până se înmoaie, circa 5-7 minute. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Iei de pe foc şi laşi să se răcească puţin.
Cu un cuţit ascuţit, tai piepţii de pui pentru a crea în carne un buzunar. Îi umpli pe fiecare cu 1/4 din amestecul călit, apoi presari pe deasupra fiecăruia câte 1/4 din brânza rasă. Îmbraci toate părţile piepţilor cu amestecul de condimente, apoi presari sare şi piper, după gust. Pui piepţii într-un vas şi îi dai la cuptor circa 25 minute. Îi serveşti fierbinţi.
Sursa: https://www.delish.com/