Pişcoturi preparate în casă

La noi mai sunt cunoscute sub numele de fursecuri „limbi de pisicuţă“, însă, indiferent de denumire, sunt un deliciu la desert.
De ce ai nevoie pentru pişcoturi preparate în casă
60 g unt
100 g zahăr
1 praf de sare
2 albuşuri
1 linguriţă esenţă de vanilie
60 g făină
Cum se prepară pişcoturile de casă
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Mixezi untul, zahărul, sarea până când obţii o consistenţă cremoasă. Adaugi albuşurile, unul câte unul, şi esenţa de vanilie şi amesteci până se omogenizează.
Presari treptata făina şi o amesteci cu o spatulă. Pui compoziţia în poş şi formezi fursecurile direct în tavă, lăsând spaţii mari între ele. Dai tava la cuptor 8-10 minute, până se rumenesc pe margini. Le laşi să se răcească înainte să le scoţi din tavă.