Pizza cu ciuperci cu blat de mămăligă

O mămăligă e mult mai uşor de preparat decât un blat. Aşadar, dacă eşti pe fugă şi vrei să prepari ceva altfel, adică practic un altfel de pizza.
Ingrediente
400 ml apă 150 g mălai 250 g caşcaval 3 linguri sos de roşii 100 g ciuperci 50 g măsline fără sâmburi 1 ardei iute câteva frunze de rucola pentru decor oregano sare
Preparare
Pregăteşti o mămăligă mai moale din apă, mălai şi un praf de sare şi adaugi 50 g de caşcaval ras. Întinzi mămăliga, ca un blat, într-o tavă rotundă unsă cu ulei. Ungi blatul cu sosul de roşii amestecat cu oregano, pui caşcavalul rămas tăiat cuburi mai groase şi măslinele. Tai ciupercile felii fine şi le împrăştii peste pizza. Pui câteva felii de ardei iute şi o introduci la cuptor pentru 20 de minute. O decorezi cu frunze de rucola.