Pizza cu şuncă şi ceapă

pizza cu sunca si ceapa jpeg

Nu e musai să cumperi pizza dacă ţi se face poftă de una bună. Poţi prepara chiar la tine acasă o pizza cu şuncă şi ceapă, absolut delicioasă şi gata în numai 35 de minute. Vrei să încerci reţeta noastră? Nu vei regreta!

Pizza cu şuncă şi ceapă - Ingrediente

1 ceapă roşie

200 g şuncă

100 g caşcaval

verdeaţă

Pentru blat

225 g făină

1/2 drojdie

2 linguri ulei

1 linguriţă oţet, sare

Pizza cu şuncă şi ceapă - Mod de preparare

Amesteci făina cu drojdia, uleiul, oţetul şi sare şi adaugi apă fierbinte cât să obţii un aluat moale. Frămânţi energic pe masa tapetată cu făină până devine pufos şi elastic. Întinzi blatul şi-l aşezi în tava unsă şi tapetată cu făină.

Pui caşcavalul ras, şunca tăiată fâşii subţiri, ceapa tăiată rondele şi coci în cuptorul încins 15 minute. Când este gata, presari puţină verdeaţă tocată mărunt.