Plăcintă cu peşte şi brânză

Puff pastry salmon + steps jpeg

Dacă preferi peştele în locul cărnii mai grase, pregăteşte o plăcintă gustoasă cu brânză, gata în mai puţin de o oră.

Ingrediente 1 foaie aluat foitaj 2 fileuri de peşte 1 ceapă 2 linguri ulei 400 g brânză de vaci 200 g spanac sare piper 1 ou, pentru uns

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în ulei până devine sticloasă. Adaugi spanacul tocat şi ţii pe foc până scade apa lăsată, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit. Îl amesteci cu brânza de vaci, bine scursă, sare şi piper, după gust.

Tai foaia decongelată în jumătate, pe lung. Pui jumătate de foaie într-o tavă de cozonac tapetată, aşezi un file de peşte, fără piele, brânza cu spanac, celălalt file de peşte şi foaia de aluat rămasă. Ungi plăcinta cu ou şi o dai la cuptor, la foc mediu, până se rumeneşte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg