Prăjitura balamuc

Nu, nu e o glumă, chiar aşa se numeşte această prăjitură pe care o faci cu ce ai în casă. Nu este o prăjitură pretenţioasă, aşa că poţi amesteca ingredientele toate într-un bol, rapid, fără efort, iar la final te poţi delecta cu o prăjitura uimitor de delicioasă. Încearcă şi tu prăjitura balamuc.
Ingrediente:
4 căni de făină 2 căni de apă 1 cană de ulei 2 căni de zahăr 2 căni de gem 2 linguriţe de praf de copt glazură: 50 g unt 50 ml apă 1/2 cană zahăr 3 linguri cacao
Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele împreună şi bate-le bine să nu aibă cocoloaşe. Încinge cuptorul apoi pune aluatul într-o tavă unsă cu unt şi făină.
Lasă prăjitura la copt cam 20-30 de minute sau până trece testul scobitorii, iar între timp prepară glazură amestecând untul topit, zahărul şi gemul împreună. Lasă prăjitura la răcit apoi pune-i glazura şi serveşte-o.