Prăjitură cu brânză mascarpone, desertul perfect

Sunt o mulţime de feluri în care poţi savura banalul măr. Atenţie, reţeta aceasta de prăjitură cu mere şi brânză poate da dependenţă!
Ingrediente
1 cană făină 1 cană zahăr pudră 7 ouă 1 praf sare 2 mere verzi 300 g mascarpone miez de nucă, opţional
Preparare
Baţi ouăle cu zahărul şi cu sarea până când se întăresc. Cerni făina, apoi o încorporezi în ploaie şi omogenizezi. Mixezi brânza, apoi cureţi merele şi le tai felii subţiri.
Tapetezi o tavă de tort, torni puţin aluat pe fundul ei, nivelezi, întinzi jumătate din cantitatea de brânză, feliuţe de mere, un alt strat de aluat, restul de brânză şi mere şi acoperi cu restul de aluat.
Dai tava la cuptorul încins 30-35 de minute. Cât este fierbinte, presari, dacă vrei, nuci zdrobite, după gust.