Prăjitură pufoasă cu fructe uscate

Italienii îi spun panettone şi este nelipsit de pe mesele lor de sărbătoare. Iată aşadar cum se fac această delicioasă prăjitură pufoasă cu fructe uscate.
De ce ai nevoie pentru prăjitură
240 g făină
200 g unt
2 ouă
100 g fructe uscate
100 g zahăr
1 pliculeţ praf de copt
1 praf de sare
90 g rahat
1 linguriţă coajă rasă de lămâie
Cum se face prăjitura
Baţi untul moale cu zahărul până obţii o cremă pufoasă. Adaugi ouăle şi continui să mixezi încă 2 minute. Pui făina cernută, coaja de lămâie, sarea şi praful de copt. Mixezi din nou. La final, adaugi fructele uscate şi rahatul cubuleţe. Torni aluatul într-o tavă tapetată şi îl aplatizezi cu o lingură înmuiată în apă rece. Coci prăjitura 50 de minute la cuptorul încins în prealabil.