Pui cu şuncă şi mozzarella
Se prepară uşor şi este ideală pentru prânz sau cină, alături de o porţie de cartofi noi, la cuptor, şi o salată verde. Încearcă şi tu reţeta de pui cu şuncă şi mozzarella!
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
250 g mozzarella
80 g şuncă
busuioc
sare
piper
1 lingură ulei
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper şi busuioc, după gust. Tai un buzunar mic în fiecare bucată. Îl umpli cu brânză mozzarella, mărunţită. Înfăşori în felii de şuncă.
Rumeneşti, într-o tigaie, în puţin ulei, până când şunca îşi schimbă culoarea. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 15-20 de minute. Serveşti cu cartofi noi şi salată, opţional.