Pui în sos de ardei copţi

Gata în mai puţin de 30 de minute, puiul în sos de ardei copt este foarte gustos şi perfect pentru un prânz rapid şi săţios sau cină!
Ingrediente
4-6 pulpe de pui sau piept
5 ardei graşi copţi
2 linguri mix de condimente
3-4 linguri ulei
3 linguriţe usturoi pisat
240 g smântână
2 linguri brânză feta mărunţită, opţional
frunze de busuioc, opţional
sare
piper
Mod de preparare
Tai ardeii feliuţe şi îi dai la blender împreună cu usturoiul, 1 lingură din mixul de condimente, sare şi piper, după gust, până obţii o pastă. Condimentezi puiul cu mixul rămas. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 6-8 minute pe fiecare parte sau până ce carnea se pătrunde bine şi îşi schimbă culoarea. Transferi pe o farfurie şi dai deoparte.
Torni sosul de ardei în tigaie şi amesteci 2-3 minute, la foc mediu. Încorporezi smântâna şi mai laşi pe foc până când începe să se îngroaşe. Amesteci cu puiul. Serveşti cu brânză feta şi frunze de busuioc, opţional.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com