Pui la grătar cu cartofi şi fasole verde

Pui la gratar cu cartofi si fasole verde jpeg

Pentru serile în care nu ai prea mult timp la dispoziţie, poţi găti la cină această reţetă de pui la grătar cu cartofi şi fasole verde, care este extrem de uşor de preparat.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui la grătar cu cartofi şi fasole verde

450 g cartofi

4 bucăţi piept de pui

55 ml ulei de măsline

oregano, după gust

1 lămâie

250 g fasole verde

75 g măsline verzi

Cum prepari puiul la grătar cu cartofi şi fasole verde

Încălzeşte grătarul. Fierbe cartofii cu tot cu coajă timp de 2 minute, până devin fragezi. Pune pieptul de pui cu tot cu piele într-un vas, alături de cartofi. Presară peste uleiul de măsline, oregano, zeama de la o lămâie şi coaja rasă. Asezonează cu alte condimente, după gust, şi găteşte pe grătar timp de 10 minute.

Adaugă fasolea verde şi măslinele şi mai lasă pe foc încă 5 minute. Serveşte după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://www.goodtoknow.co.uk