Pui la grătar cu cartofi şi fasole verde

Pentru serile în care nu ai prea mult timp la dispoziţie, poţi găti la cină această reţetă de pui la grătar cu cartofi şi fasole verde, care este extrem de uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pui la grătar cu cartofi şi fasole verde
450 g cartofi
4 bucăţi piept de pui
55 ml ulei de măsline
oregano, după gust
1 lămâie
250 g fasole verde
75 g măsline verzi
Cum prepari puiul la grătar cu cartofi şi fasole verde
Încălzeşte grătarul. Fierbe cartofii cu tot cu coajă timp de 2 minute, până devin fragezi. Pune pieptul de pui cu tot cu piele într-un vas, alături de cartofi. Presară peste uleiul de măsline, oregano, zeama de la o lămâie şi coaja rasă. Asezonează cu alte condimente, după gust, şi găteşte pe grătar timp de 10 minute.
Adaugă fasolea verde şi măslinele şi mai lasă pe foc încă 5 minute. Serveşte după ce s-au răcit puţin.
Sursa http://www.goodtoknow.co.uk