Pui la grătar cu caşcaval şi roşii
![pui la gratar cu cascaval jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-0/02d08d79-7425-4c12-9865-bb027a29192d/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Apetisant şi uşor de preparat, puiul la grătar cu caşcaval şi roşii este perfect pentru ocaziile deosebite sau momentele în care ai invitaţi.
Ingrediente
4 linguri ulei
zeama de la 1 lămâie
4 bucăţi piept de pui
3 roşii
4 felii de caşcaval
1 linguriţă mix de condimente
sare şi piper
Mod de preparare
Într-un bol, combini uleiul, zeama de la jumătate de lămâie, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Transferi într-o pungă resigilabilă împreuna cu carnea de pui. O laşi asa timp de 30 de minute.
Rumeneşti puiul pe grătarul încins, aproximativ 5-7 minute, pe fiecare parte. Amesteci roşiile tăiate cubuleţe cu restul de zeama de lămâie. Condimentezi, după gust. Aşezi feliile de caşcaval pe fiecare bucată de pui. Acoperi şi laşi 2-3 minute până ce caşcavalul se topeşte. Pui deasupra roşiile. Serveşti imediat.
Sursa http://www.delish.com