Pui la grătar cu caşcaval şi roşii

pui la gratar cu cascaval jpeg

Apetisant şi uşor de preparat, puiul la grătar cu caşcaval şi roşii este perfect pentru ocaziile deosebite sau momentele în care ai invitaţi.

Ingrediente

4 linguri ulei

zeama de la 1 lămâie

4 bucăţi piept de pui

3 roşii

4 felii de caşcaval

1 linguriţă mix de condimente

sare şi piper

Mod de preparare

Într-un bol, combini uleiul, zeama de la jumătate de lămâie, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Transferi într-o pungă resigilabilă împreuna cu carnea de pui. O laşi asa timp de 30 de minute.

Rumeneşti puiul pe grătarul încins, aproximativ 5-7 minute, pe fiecare parte. Amesteci roşiile tăiate cubuleţe cu restul de zeama de lămâie. Condimentezi, după gust. Aşezi feliile de caşcaval pe fiecare bucată de pui. Acoperi şi laşi 2-3 minute până ce caşcavalul se topeşte. Pui deasupra roşiile. Serveşti imediat.

Sursa http://www.delish.com