Pulpă de vită marinată

pulpa de vita marinata jpeg

Dacă vrei un preparat special în această zi de sfârşit de săptămână poţi prepara această reţetă.

Ingrediente

1 kg carne de vită (pulpă) sucul de la 3 lămâi 100 ml vin alb sec 1 căţel de usturoi 1 lingură ghimbir proaspăt ras (opţional) 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Tai carnea de vită în cuburi de aproximativ 3 cm. Storci două lămâi şi amesteci sucul cu vin, usturoi zdrobit şi pătrunjel şi în acest amestec pui carnea la marinat pentru 4-6 ore, la frigider.După marinare, ai două opţiuni: ori pui carnea să fiarbă înăbuşit cu tot cu marinată timp de 40 minute, ori o scurgi foarte bine şi o înfigi pe ţepuşe, pe care le pui pe grătar pentru 15-20 minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg