Pulpe de pui cu bere neagră

pulpe de pui cu bere neagra jpeg

La prepararea acestor pulpe de pui poţi înlocui berea neagră cu vin roşu sec.

Ingrediente 4 pulpe pui 1 cutie bere neagră 50 ml ulei sare piper busuioc chili curry boia dulce

Mod de preparare

Speli bine pulpele de pui. Amesteci într-un bol condimentele, presari pe fiecare pulpă, după care le aşezi într-o tavă unsă cu ulei, torni berea, dai la cuptorul preîncălzit şi le ţii până când se rumenesc frumos. Serveşti cu cartofi prăjiţi sau cu legume la grătar.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg