Pulpe de pui în sos cremos de usturoi

pui in sos de usturoi jpeg

Cine poate refuza o porţie de pulpe de pui apetisante într-un sos cremos de usturoi? Încearcă-le şi tu.

Ingrediente

600 g pulpe de pui dezosate 2 linguri ulei 15-20 căţei de usturoi 120 ml supă de pui strecurată 80 ml vin alb 60 g iaurt boia, după gust pătrunjel tocat, după gust sare piper

Mod de preparare

Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, într-o lingură de ulei încins, până îşi schimbă culoarea şi se pătrund pe ambele părţi. Dai deoparte.

Îndepărtezi grăsimea rămasă şi căleşti usturoiul în restul de ulei, 2-3 minute. Întorci puiul în tigaie. Adaugi supa, vinul şi iaurtul. Amesteci până aproape să dea în clocot. Condimentezi cu boia, sare şi piper, după gust. Laşi pe foc până ce sosul începe să scadă uşor. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://rasamalaysia.com