Pulpe de pui umplute cu usturoi
O reţetă puţin mai specială ca să prepari pulpele de pui, care sigur te va încânta.
De ce ai nevoie ca să faci pulpe de pui umplute:
4 pulpe de pui sare piper zeama de la ½ lămâie 2 crenguţe rozmarin 1 praf paprika 1 lingură ulei 80 g unt moale 4 căţei de usturoi zdrobiţi 1 praf sare 1 praf piper mărar, tăiat mărunt
Cum se prepară pulpele de pui umplute
Speli pulpele şi le usuci bine. Mixezi bine untul, adaugi sare, piper, usturoiul, mărarul şi omogenizezi. Bagi pe sub pielea fiecărei pulpe din amestecul de unt, apoi le aşezi într-o tavă unsă, le stropeşti cu zeama de lămâie, presari rozmarinul mărunţit, sare, piper şi praful de paprika. Le stropeşti cu uleiul şi le dai la cuptorul încins 30 de minute, apoi torni o cană cu apă fierbinte şi acoperi tava cu o folie de aluminiu.
Mai laşi alte 30 de minute, apoi scoţi folia şi o ţii încă 15 minute ca să se rumenească frumos.