Quiche Lorraine în 4 paşi simpli

Îţi prezentăm o tartă sărată simplă, pe care să o pregăteşti în doar 20 minute.Apoi, tot ce trebuie să faci este să aştepţi timp de 50 de minute să se coacă şi prânzul e servit.
Ingrediente pentru quiche lorraine:
făină 500 g aluat pufos 200 g fâşii bacon 85 g brânză cheddar 3 ouă 280 ml smântână lichidă puţină nucşoară rasă
Lasă foitajul la dezgheţat şi pune-l într-o tavă de tartă. Ai grijă să fie suficient de dezgheţat încât să îl poţi manevra, astfel încât să nu se rupă când îl aşezi în tavă. Presează aluatul pe margini şi taie excesul de pe margini.
Lasă-l la rece pentru 30 de minute, acoperit cu folie alimentară.Apoi, dă-l la cuptorul încins la 180 de grade pentru 15-20 de minute până ce marginile devin aurii.
Găteşte baconul, eliminând grăsimea în exces, şi adaugă-l peste ouăle şi brânza, amestecate cu smântâna lichidă şi nucşoara. Pune amestecul în tartă şi mai găteşte până ce umplutura devine solidă. Serveşte cu verdeaţă pe deasupra.