Raţă pe varză

rata pe varza jpeg

Varza proaspată este una dintre cele mai căutate legume de vară. Fie că o mănânci simplă, fie cu o garnitură.

Pentru prepararea raţei pe varză, ai nevoie de următoarele ingrediente 1 raţă mijlocie 1 ceaşcă de ulei 1 pahar de vin alb 1 varză 2 roşii sare piper boabe

Speli raţa, o cureţi de intestine şi măruntaie, după care o ungi cu ulei. Sărezi, după gust. Într-o tavă de friptură, pui raţa cu o cană de apă caldă, piper boabe şi ulei. Speli şi cureţi varza, o toci mărunt şi o căleşti în ulei încins. Adaugi puţină apă atunci când s-a înmuiat uşor şi continui fierberea. În aproximativ o oră, adaugi câteva roşii decojite, tăiate felii subţiri, sare şi, după gust, poţi adăuga puţin piper sau cimbru. La sfârşit torni vinul alb.

Ungi friptura cu sosul din tavă, până când devine uşor rumenă. Treci varza călită în tava de friptură şi le mai laşi împreună în cuptor, aproximativ jumătate de oră. Serveşti fierbinte!

Sursa foto www.preparatedevis.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg