Reţeta zilei de marţi. Păstrăv umplut cu nucă în foitaj

pastrav foitaj nuca jpeg

S-a întâmplat să ajung la Sâmbăta de Sus tocmai la ceasul când cea care avea să-mi fie gazdă curăţa păstrăvii care urmau să ajungă în farfurie la masa de prânz. Iazul e la numai câţiva metri de uşa bucătăriei şi n-aveam nici un dubiu că peştele e proaspăt prospăcior. Ce m-a intrigat a fost reţeta: Păstrăv umplut cu nucă în foitaj, şi n-am rezistat să întreb cum se prepară. La doi păstrăvi, avem nevoie de 100 g ceapă, 100 g miez de nucă, un ou, 10 g usturoi, 50 ml ulei, 10 g sare, 1 g piper, 100 g foitaj, 1 g rozmarin.

Află cum se prepară de pe ANTENA SATELOR

ANTENA SATELOR



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg