Roşii umplute cu ton

1 shutterstock 1852143757 jpg jpeg

Iată o idee de cină uşoară, care combină proteine şi vitamine într-un preparat foarte gustos şi rapid. Încearcă şi tu!

Ingrediente

4 roşii medii

1 conservă mare ton în suc propriu (200 g)

1 lingură capere

2 cornişoni muraţi

50 g iaurt grecesc

50 g porumb dulce, din conservă, opţional

sare

piper alb măcinat

Tai capacele roşiilor şi scobeşti miezul şi seminţele cu o lingură. Presari în fiecare roşie un praf de sare.

Scurgi tonul de lichid şi îl amesteci cu iaurtul, caperele, catraveciorii tocaţi şi scurşi şi, dacă doreşti, cu porumbul din conservă, bine scurs. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi omogenizezi. Umplii roşiile cu pasta de ton şi le ţii la frigider o oră înainte de servire

FOTO Shutterstock