Roşii umplute cu ton

Iată o idee de cină uşoară, care combină proteine şi vitamine într-un preparat foarte gustos şi rapid. Încearcă şi tu!
Ingrediente
4 roşii medii
1 conservă mare ton în suc propriu (200 g)
1 lingură capere
2 cornişoni muraţi
50 g iaurt grecesc
50 g porumb dulce, din conservă, opţional
sare
piper alb măcinat
Tai capacele roşiilor şi scobeşti miezul şi seminţele cu o lingură. Presari în fiecare roşie un praf de sare.
Scurgi tonul de lichid şi îl amesteci cu iaurtul, caperele, catraveciorii tocaţi şi scurşi şi, dacă doreşti, cu porumbul din conservă, bine scurs. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi omogenizezi. Umplii roşiile cu pasta de ton şi le ţii la frigider o oră înainte de servire
FOTO Shutterstock