Ruladă de curcan cu omletă

rulada de curcan cu omleta jpeg

Rulada de curcan cu omletă poate fi un delicios aperitiv în orice zi. Sau poţi mânca, de ce nu, la micul dejun. te vei bucura de o combinaţie de gusturi, nu reulită, ci absolut uimitoare, la care cu greu vei renunţa atunci când te ve sătura.

Ruladă de curcan cu omletă - Ingrediente

800 g piept de curcan 8 ouă 250 g şuncă 200 g caşcaval sau telemea 6 linguri ulei de măsline 1 legătură de ceapă verde 1 legătură de pătrunjel sare piper

Ruladă de curcan cu omletă - Cum se prepară

Se taie pieptul de curcan în aşa fel încât să se obţină o foaie cât mai întinsă, nu mai groasă de 2 cm. Se bate uşor cu ciocanul de şniţele pentru a se netezi, fără să se subţieze prea mult. Se pudrează carnea cu sare şi piper, după gust, şi se lasă deoparte până se pregăteşte umplutura. În ulei încins se rumeneşte uşor ceapa tăiată, se adaugă şunca tăiată cubuleţe şi se toarnă apoi ouăle bătute, în care a fost pus caşcavalul ras. Se lasă omleta să se coacă pe jumătate. Se pune omleta pe foaia de carne, se rulează cu umplutura în interior, se împachetează în folie de aluminiu şi se pune la cuptor. În tavă se adaugă puţină apă sau supă făcută dintr-un cub de concentrat. Rulada de curcan cu omletă se serveşte tăiată felii, cu legume crude, după gust.