Ruladă de post cu legume

Pentru perioadele de post, dar nu numai poţi prepara o delicioasă ruladă de post cu legume.
Ingrediente pentru ruladă de post cu legume
1 morcov mare 200 g broccoli 1 chiflă 1 lingură margarină 300 g fasole albă fiartă 400 g foitaj sare piper
Mod de preparare pentru ruladă de post cu legume
Se spală morcovul şi broccoli. Morcovul se taie bucăţi mici, iar broccoli se desface bucheţele. Se fierbe morcovul în apă cu sare 5 minute, după care se adaugă broccoli şi se mai lasă să fiarbă două minute. Se scurg şi se clătesc cu apă rece. Se pun într‑un castron şi se lasă să se răcească.
Chifla se taie cuburi mici, se prăjesc în margarina încinsă şi se pun în castron peste legume. Se adaugă fasolea fiartă, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se
amestecă.
Pe o planşetă presărată cu făină, se întinde aluatul puţin cu sucitorul. Se întinde amestecul cu legume, se rulează şi se aşază rulada într-o tavă cu hârtie de copt. Rulada de post cu legume se unge cu puţină margarină topită şi se introduce la cuptor pentru 35-40 de minute, la foc potrivit.
sursa foto: ImageFood