Salată grecească, ideală pentru vară

O salată uşoară, plină de arome, ideală pentru zilele toride de vară. Acest preparat mediteranean te va cuceri şi îl vei prepara măcar o dată pe săptămână, mai ales că este gata în 10 minute.
Ingrediente:
4 roşii 2 castraveţi mari 1 ceapă roşie 60 g măsline kalamata 150 g brânză feta 1/2 linguriţă oregano uscat 60 ml ulei de măsline 1 linguriţă oţet de vin
Mod de preparare:
Combină roşiile tăiate cubuleţe cu castravetele tăiat pe lungime, măslinele şi brânza feta într-un bol. Adaugă sare, piper şi oregano. Combină uleiul şi oţetul într-un recipient, amestecă bine şi adaugă-l peste salată. Dacă vrei, poţi tăia toate ingredientele salatei în cubuleţe foarte mici şi să le serveşti alături de miel la grătar sau în interiorul unui burger zemos.