Salată vegană cu avocado şi quinoa

Câtă sănătate încape într-o farfurie? Nu ai decât să încerci şi să afli... de la Chef Foa!
Ingrediente
- 60 g avocado
- 60 g quinoa roşie
- 60 g mix de verdeţuri (rucola, spanac, salată verde)
- 30 g roşii uscate la soare
- 20 g nuci
- sare
- 20 ml zeamă de lămâie

Mod de preparare
Pui apă la fiert (două părţi de apă la o parte de quinoa) şi laşi să dea un clocot. Adaugi quinoa şi fierbi 5-8 minute, apoi o strecori şi o treci printr-un jet de apă rece, după care o scurgi bine. Tai miezul de avocado felii şi toci mărunt roşiile uscate. Adaugi nucile, amesteci toate ingredientele, condimentezi cu sare şi torni zeama de lămâie. Decorezi după imaginaţie.
Poftă bună!
FOTO Mircea Achim / Flavours in The Garden, Bucureşti