Sangria de toamnă

Cine spune că această băutură aromată şi cu fructe proaspete poate fi servită doar vara? Sangria de toamnă, cu mere, pere şi scorţişoară este cea mai bună alegere când vrei să-ţi răsfeţi prietenii cu o băutură specială!
De ce ai nevoie pentru sangria de toamnă
2 mere
1 pară
1 portocală
batoane de scorţişoară
50 g boabe de rodie
750 ml vin alb
400 ml suc de mere
100 ml vodkă
200 ml apă minerală
Cum se prepară sangria de toamnă
Cureţi merele şi para, le scoţi cotorul şi cutia de seminţe şi le tai cubuleţe. Le amesteci cu boabele de rodie, 2-3 batoane de scorţişoară şi felii de portocală. Torni vinul rece, sucul de mere şi vodka. Amesteci bine, acoperi vasul şi-l dai la rece. Înainte să serveşti sangria torni apa minerală şi amesteci. Cu cât stă mai mult la frigider, cu atât sangria va fi mai aromată.