Sărbătoarea gusturilor autentice: cum să creezi o masă de Paşte delicioasă cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY
Nu mai e mult până la Paşte, când vom petrece momente speciale alături de toţi cei dragi, în jurul mesei de sărbătoare, savurând preparate tradiţionale şi încercând experienţe culinare memorabile. Pentru a aduce un plus de tradiţie şi autenticitate, PENNY îţi recomandă gama Hanul Boieresc.
Ce au atât de special produsele Hanul Boieresc?
Pe lângă savoare şi calitatea premium, o mare parte a produselor Hanul Boieresc sunt 3RO, adică îndeplinesc cele trei condiţii pentru a primi acest titlu onorific: ingredientul principal provine din România, sunt procesate şi sunt ambalate tot aici, în ţara noastră.
Fiecare preparat de la Hanul Boieresc aduce farmecul bucătăriei românești mai aproape de noi, oferind o selecție autentică de produse de origine locală.
De la mezeluri tradiționale şi carne proaspătă până la brânzeturi și produse de panificație, Hanul Boieresc oferă tot ce ai nevoie pentru o masă de Paşte autentic românească
Acum, când sărbătorile se apropie cu pași repezi, este momentul perfect să îți pregătești lista de cumpărături pentru a te asigura că nu îți va lipsi nimic din cele necesare.
Pentru a te inspira și a-ți face alegerea mai ușoară, poți să arunci o privire pe site-ul PENNY, unde vei găsi o diversitate impresionantă de produse Hanul Boieresc. De asemenea, pentru a te ghida în alegerile tale, am pregătit două selecții speciale de produse Hanul Boieresc, grupate în pachete dulci și sărate, care vor aduce un plus de savoare și autenticitate mesei tale de Paşte.
Produsele Hanul Boieresc sunt alegerea ideală pentru a crea preparate delicioase și pline de savoare
Poți începe, de exemplu, cu un platou generos de mezeluri și brânzeturi Hanul Boieresc, însoțit de pâine proaspătă, pentru a da startul într-un mod savuros și autentic. Sau poți opta pentru un platou cu produse de panificație Hanul Boieresc, completat cu ouă roșii și verdeţuri proaspete, pentru a aduce un strop de culoare și prospețime pe masa de sărbătoare.
Sau te poți inspira de la Chef Alex Petricean, care propune o rețetă inedită de chifteluțe, un preparat nelipsit de pe mesele noastre.
Ingrediente
500g carne tocată amestec porc și vita Hanul Boieresc
50g muștar extra Hanul Boieresc
150g brânză de burduf Hanul Boieresc
150g pesmet auriu Hanul Boieresc
100g făină Hanul Boieresc
Mirodenii după gust: sumac, oregano, chimion, ienibahar
2 ouă
200g cartofi noi
1 ceapă mică
2 căței de usturoi
1 fir oregano verde
Pregătire:
1. Punem cartofii la fiert împreună cu un fir de oregano și sare.
2. Tocăm ceapa mărunt, adăugam carnea tocată și mirodeniile.
3. Amestecăm și adăugăm brânza de burduf.
4. Întindem amestescul de carne format pe un tocător și formăm chifteluțele rotunde pe care le trecem prin făina de grâu de la Hanul Boieresc.
5. Ulterior trecem chifteluțele prin oul bătut și pesmet auriu (bineînțeles că de la Hanul Boieresc) și ulterior le prăjim în baie de ulei.
6. În paralel tragem la tigaie cu puțin usturoi cartofii noi.
7. Așezăm cartofii în farfurie, punem chifteluțele, adăugam sos din brânza de burduf și gata. Poftă bună!
Indiferent de alegerile tale, produsele Hanul Boieresc sunt mereu o opțiune excelentă pentru a aduce autenticitate și gusturi tradiționale în casa ta în timpul sărbătorilor de Paşte. Așadar, nu uita să incluzi aceste delicii în coșul tău de cumpărături. Pregătește-te să savurezi o masă memorabilă alături de cei dragi!
Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.