Sărbătoarea gusturilor autentice: cum să creezi o masă de Paşte delicioasă cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

HB PASTE 2024 sweet packs jpg

Nu mai e mult până la Paşte, când vom petrece momente speciale alături de toţi cei dragi, în jurul mesei de sărbătoare, savurând preparate tradiţionale şi încercând experienţe culinare memorabile. Pentru a aduce un plus de tradiţie şi autenticitate, PENNY îţi recomandă gama Hanul Boieresc.

Ce au atât de special produsele Hanul Boieresc?

Pe lângă savoare şi calitatea premium, o mare parte a produselor Hanul Boieresc sunt 3RO, adică îndeplinesc cele trei condiţii pentru a primi acest titlu onorific: ingredientul principal provine din România, sunt procesate şi sunt ambalate tot aici, în ţara noastră.

Fiecare preparat de la Hanul Boieresc aduce farmecul bucătăriei românești mai aproape de noi, oferind o selecție autentică de produse de origine locală.

De la mezeluri tradiționale şi carne proaspătă până la brânzeturi și produse de panificație,  Hanul Boieresc oferă tot ce ai nevoie pentru o masă de Paşte autentic românească

Acum, când sărbătorile se apropie cu pași repezi, este momentul perfect să îți pregătești lista de cumpărături pentru a te asigura că nu îți va lipsi nimic din cele necesare.

Pentru a te inspira și a-ți face alegerea mai ușoară, poți să arunci o privire pe site-ul PENNY, unde vei găsi o diversitate impresionantă de produse Hanul Boieresc. De asemenea, pentru a te ghida în alegerile tale, am pregătit două selecții speciale de produse Hanul Boieresc, grupate în pachete dulci și sărate, care vor aduce un plus de savoare și autenticitate mesei tale de Paşte.

Produsele Hanul Boieresc sunt alegerea ideală pentru a crea preparate delicioase și pline de savoare

HB PASTE 2024 saltypacks jpg

Poți începe, de exemplu, cu un platou generos de mezeluri și brânzeturi Hanul Boieresc, însoțit de pâine proaspătă, pentru a da startul într-un mod savuros și autentic. Sau poți opta pentru un platou cu produse de panificație Hanul Boieresc, completat cu ouă roșii și verdeţuri proaspete, pentru a aduce un strop de culoare și prospețime pe masa de sărbătoare.

Sau te poți inspira de la Chef Alex Petricean, care propune o rețetă inedită de chifteluțe, un preparat nelipsit de pe mesele noastre.

Ingrediente

500g carne tocată amestec porc și vita Hanul Boieresc

50g muștar extra Hanul Boieresc

150g brânză de burduf Hanul Boieresc

150g pesmet auriu Hanul Boieresc

100g făină Hanul Boieresc

Mirodenii după gust: sumac, oregano, chimion, ienibahar

2 ouă

200g cartofi noi

1 ceapă mică

2 căței de usturoi

1 fir oregano verde

Pregătire:

 1. Punem cartofii la fiert împreună cu un fir de oregano și sare.

 2. Tocăm ceapa mărunt, adăugam carnea tocată și mirodeniile.

3. Amestecăm și adăugăm brânza de burduf.

4. Întindem amestescul de carne format pe un tocător și formăm chifteluțele rotunde pe care le trecem prin făina de grâu de la Hanul Boieresc.

5. Ulterior trecem chifteluțele prin oul bătut și pesmet auriu (bineînțeles că de la Hanul Boieresc) și ulterior le prăjim în baie de ulei.

6. În paralel tragem la tigaie cu puțin usturoi cartofii noi.

 7. Așezăm cartofii în farfurie, punem chifteluțele, adăugam sos din brânza de burduf și gata. Poftă bună!

Masa pregătită de Paște este una dintre cele mai importante mese ale anului. Fie că vă aflați în dreptul aragazului sau la masa cea festivă, gustul pe care îl căutați trebuie să vă introducă în atmosfera acestei sărbători. Creativitatea, dar și tradiția, pe lângă verdele naturii și al diversității aromaticelor de sezon, versatilitatea ingredientelor de la Hanul Boieresc și buna dispoziție sunt elemente extrem de importante care vor face ca aceste sărbători să devină memorabile, consideră Chef Alex Petricean.

Indiferent de alegerile tale, produsele Hanul Boieresc sunt mereu o opțiune excelentă pentru a aduce autenticitate și gusturi tradiționale în casa ta în timpul sărbătorilor de Paşte. Așadar, nu uita să incluzi aceste delicii în coșul tău de cumpărături. Pregătește-te să savurezi o masă memorabilă alături de cei dragi!

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.