Şniţele de pui crocante la cuptor

Apetisante, crocante şi foarte gustoase, sniţelele de pui te vor cuceri de la prima degustare. Serveşte-te cu sos de usturoi, pentru un plus de savoare.
Ingrediente
1 sticlă sos de roşii sos de usturoi, după gust 450 g piept de pui, tăiat fâşii 100 g pesmet 1 linguriţă boia sare piper
Mod de preparare - Şniţele de pui crocante cu sos de usturoi
Într-un bol, amesteci sosul cu bucăţile de pui. Laşi la marinat 1-2 ore. Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Combini pesmetul, boiaua, sare şi piper, după gust.
Treci fiecare bucată de pui prin această compoziţie. Aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presari pesmetul rămas. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până ce sniţelele devin aurii. Serveşti cu sos de usturoi.