Sos libanez de usturoi, ideal pentru fripturi sau peşte

sos de usturoi jpeg

Sosul de usturoi este nelipsit de pe masă atunci când serveşti peşte, friptură, fasole verde sau frigărui. Înlocuieşte mujdeiul cu această reţetă rapidă de sos libanez cu usturoi.

De ce ai nevoie pentru sos de usturoi

15 căţei de usturoi

½ linguriţă sare

3-4 linguri zeamă de lămâie

150 ml ulei de floarea-soarelui

Cum se prepară sosul de usturoi

Pasezi în blender căţeii de usturoi curăţaţi cu sarea. Ai grijă să aduni de pe margini compoziţia şi să o pasezi din nou. Torni treptat jumătate din cantitatea de ulei, apoi pui zeamă de lămâie şi mixezi până când se încorporează. Adaugi restul ingredientelor şi continui să mixezi până obţii o consistenţă ca de maioneză.

Sursa http://savorthebest.com

http://savorthebest.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg