Supă-cremă de fasole verde, de post

1 fasole jpg jpeg

Din câteva ingrediente, prepari rapid o supă consistentă şi proaspătă. Postul are gust!

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde congelată
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 ml smântână vegetală
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • crutoane, pentru servit

Cureţi ceapa şi usturoiul, le toci mărunt şi le căleşti 3-4 minute în ulei de măsline. Adaugi fasolea congelată, mai laşi pe foc 4-5 minute, amestecând ocazional, apoi torni apă cât să acopere ingredientele cu 2 degete şi fierbi sub capac 20-30 de minute.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, torni smântâna vegetală şi pasezi cu blenderul. Serveşti supa cu crutoane.

FOTO: SHUTTERSTOCK



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg