Supă minestrone

Această supă uşoară completează cu succes o zi de vară călduroasă! Iată de ce ai nevoie pentru 10 porţii din această supă:
Ingrediente
2 linguri ulei măsline 3 cepe, tocate 8 căţei usturoi, tocaţi 4 morcovi, tocaţi 6 tulpini de ţelină, tocate 2 conserve mici sau una mare de roşii tocate 2 litri zeamă de legume 2 dovlecei, tăiaţi bucăţi 200 g mazăre îngheţată 400 g fasole fiartă 50 g paste de dimensiuni mici sare piper
Mod de preparare
Încinge uleiul la flacără mică şi pune usturoiul, ceapa, morcovii şi tijele de ţelină. lasă la foc mic timp de 10 minute.
Adaugă roşiile şi zeama de gume şi lasă să clocotească. După ă oră de „bolboroseli“ adaugă dovleceii, mazărea, fasolea şi pastele şi mai lasă pe foc 10 minute sau până când s-au făcut pastele.
Asezonează cu sare şi piper.
sursa: foodiefancies.blogspot.ie