Tartă cu brânză şi fructe

Fructele sunt mereu o alegere perfectă pentru desert, iar în combinaţie cu cremă de brânză şi biscuiţi, vei avea cel mai bun desert.
Cum se prepară tarta cu brânză şi fructe
Pentru blat
300 g biscuiţi digestivi
2 linguri unt
Pentru cremă
1 conservă ananas
150 g zahăr
100 ml apă rece
2 foi gelatină
200 g cremă de brânză
300 g boabe de struguri, fără sâmburi
200 g mandarine, scurse
cireşe confiate, opţional
100 g nuci
400 g frişcă bătută
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi pui într-o formă de tort cu inel detaşabil şi-i presezi uşor. Scurgi ananasul, îl pasezi şi-l amesteci cu zahărul. Îl pui pe foc şi amesteci 5 minute, până se dizolvă zahărul, apoi dai deoparte. Înmoi foile de gelatină în apă rece şi, după un minut, le pui în ananas şi amesteci. Adaugi crema de brânză şi omogenizezi.
Pui în crema de brânză boabele de struguri tăiate jumătăţi, mandarinele tocate, cireşele şi nucile zdrobite. Aşezi crema peste blat, o nivelezi şi o dai la rece. A doua zi, o scoţi din formă şi o îmbraci în frişcă.