Tartă cu pere şi brânză

tarta jpeg

Gustoasă şi uşor de preparat, tarta cu pere şi brânză te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente – Tartă cu pere şi brânză

1 aluat foitaj

2 pere, feliate

60 ml zeamă de lămâie

100 g brânză de capră

2 linguriţe miere

zahăr

rozmarin, opţional

Mod de preparare – Tartă cu pere şi brânză

Încingi cuptorul. Aşezi aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, îndoi colţurile, apoi îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă.

Presari brânza mărunţită, pui deasupra feliile de pară, apoi stropeşti cu zeama de lămâie. Dai la cuptor 20 de minute. Presari zahăr pudră, după gust. Stropeşti tarta cu miere şi o decorezi cu crenguţe de rozmarin.

Sursa https://www.homeandplate.com

https://www.homeandplate.com