Tartă siciliană cu portocale

Din însorita insulă italiană vine o reţetă pe cât de simplu de preparat, pe atât de gustoasă, tarta siciliană cu portocale.
De ce ai nevoie pentru tartă siciliană cu portocale
Pentru blat
coaja de la 2 portocale
400 g făină
100 g zahăr
8 linguri unt rece
3 gălbenuşuri
1 praf de sare
3 linguri apă rece
Pentru umplutură
2 ouă
150 ml suc de portocale proaspăt
100 g zahăr pudră
1 portocală roşie
Dai drumul la cuptor. Amesteci făina cu untul, zahărul şi gălbenuşurile. Adaugi sarea, coaja de portocală şi apa rece şi omogenizezi. Întinzi o foaie, pe care o pui într-o formă şi o ţii la cuptor 15-20 de minute.
Pentru umplutură, baţi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă cremoasă, torni sucul de portocală şi omogenizezi. Torni umplutura peste blat şi dai din nou la cuptor până când se încheagă crema. Decorezi tarta cu felii de portocală roşie.