Tiramisu cu ciocolată albă, reţeta rapidă

Din doar câteva ingrediente şi în cel mai scurt timp poţi prepara un desert cu care să-i impresionezi pe cei dragi.
De ce ai nevoie pentru tiramisu cu ciocolată albă
10 pişcoturi de şampanie
100 ml cafea
100 g mascarpone
200 g budincă de ciocolată albă
400 g frişcă
Cum se prepară tiramisu cu ciocolată albă
Pui pişcoturile într-o pungă şi le zdrobeşti până când capătă o consistenţă nisipoasă. Le aşezi în şase pahare şi le umezeşti cu aproximativ 2 linguri de cafea fiecare.
Prepari budinca cu ciocolată albă conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi o laşi la răcorit şi o mixezi cu brânza mascarpone. Torni un strat de cremă în fiecare pahar şi nivelezi.
Baţi frişca tare, o pui în poş şi decorezi fiecare pahar. Dai tiramisu la rece câteva ore.