Tocăniţă de porc

Un preparat delicios pentru întreaga familie!
Ingrediente
500 g pulpă de porc 2 tije praz 2 cepe 250 g ciuperci 2 ardei iuţi 50 ml ulei 100 g smântână 3 linguri făină sare piper 2 linguri boia dulce ½ linguriţă boia iute 200 ml suc de roşii
Mod de preparare
Speli carnea şi o tai cubuleţe, prazul îl speli, îl tai rondele, ceapa o mărunţeşti şi le căleşti în ulei. Adaugi carnea. Rumeneşti aproximativ 5 minute. Presari boiaua şi sare, după gust, amestecând uşor şi torni apă fierbinte cât să acopere carnea. Aşezi un capac şi laşi să fiarbă, amestecând din când în când.
Dacă este nevoie, mai adaugi apă încălzită. Pui ciupercile şi ardeii iuţi feliaţi, laşi câteva clocote şi torni sucul de roşii. Amesteci făina cu smântâna şi o răstorni în vasul cu carne. Laşi să fiarbă 20-30 de minute şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.