Tocăniţă de vită cu ciuperci

Toată lumea va aştepta cu nerăbdare ca această tocăniţă de vită cu ciuperci să fie gata. Pentru un plus de gust, presară pătrunjel proaspăt şi serveşte-o cu mămăligă caldă.
De ce ai nevoie pentru tocăniţă de vită
1 kg carne de vită
500 g ciuperci
2 căţei de usturoi
600 ml apă sau supă clară de carne
2 linguri ulei
50 g amidon
sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară tocăniţa de vită
Tai carnea cubuleţe, apoi o aşezi în uleiul încins şi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. O amesteci până când se rumeneşte pe toate părţile. Torni 400 ml apă, acoperi şi laşi carnea să fiarbă la foc mediu. Adaugi ciupercile feliate, căţeii de usturoi zdrobiţi şi mai laşi să fiarbă 10-15 minute. Torni restul de apă, în care ai dizolvat amidonul. Laşi să fiarbă până când se îngroaşă sosul.
Presari tocăniţa cu pătrunjel tocat.
Sursa http://sodamndelish.com