Tocăniță ungurească de ciuperci

tocanita ungureasca de ciuoerci jpg

Vrei o reţetă rapidă şi gustoasă? Alege această tocăniţă de ciuperci, care este gata în doar 40 de minute.

Ingrediente

500 g ciuperci

1 ceapă

3 căței de usturoi

1/2 ardei gras, roșu

50 ml supă de legume

3 linguri pastă de roșii

1 praf de chili

2 linguri ulei

sare și piper, după gust

1 legătură pătrunjel

Mod de preparare

Speli și tai ciupercile feliuțe, mărunțești ceapa, usturoiul și ardeiul gras.

Încingi uleiul și călești legumele tăiate, presărate cu sare și cu piper, după gust, apoi adaugi ciupercile, amesteci și torni supa. Lași 10 minute, pui pasta de roșii și praful de chili și mai ții pe foc încă 10 minute, ca să se combine aromele.

Servești tocănița asezonată cu pătrunjel proaspăt tocat.