Tort cu foi de napolitană şi cremă de unt, reţeta festivă

Când nu ai timp să coci un blat de pandişpan, alege o reţetă de tort cu foi de napolitană, care îţi va uşura munca. Este un desert apetisant şi foarte delicios.
Tort cu foi de napolitană - Ingrediente
8 foi de tort napolitană 300 g unt 220 g zahăr 8 gălbenuşuri coaja de la 2 lămâi 2 linguri zeamă de lămâie 150 g nuci măcinate
Tort cu foi de napolitană - Preparare
Baţi untul moale cu zahărul. Adaugi gălbenuşurile şi continui să mixezi. La final, pui coaja şi zeama de lămâie. Aşezi compoziţia pe baie de aburi 10-15 minute, amestecând continuu până se îngroaşă crema. O iei de pe foc şi o laşi să se răcească.
Ungi fiecare foaie de napolitană cu cremă şi decorezi tortul cu nuci măcinate.
Foto: Profimedia