Triunghiuri picante cu pui

Fie că le aşezi pe platoul de aperitiv sau le serveşti în timp ce te uiţi la emisiunea preferată la televizor, triunghiurile cu pui picante sunt mereu potrivite. Vestea bună e că poţi face mai multe în avans, să le congelezi şi, mai târziu, doar să le prepari.
De ce ai nevoie pentru triunghiuri picante de pui
1 ceapă
2 cartofi
1 ardei iute
2 piepţi de pui fierţi
75 g cârnaţi picanţi
pătrunjel
7 foi foi de plăcintă
mac
2-3 linguri ulei
Cum se prepară triunghiuri picante de pui
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată şi cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe. Când s-au rumenit adaugi ardeiul iute tocat, pieptul de pui tăiat bucăţi şi cârnaţii tocaţi şi mai ţii pe foc 2-3 minute. Asezonezi cu sare şi presari pătrunjel tocat.
Ungi fiecare foaie de plăcintă cu ulei, le aşezi unele peste altele şi le împarţi în şapte bucăţi egale. Aşezi umplutura şi le înfăşori. Le aşezi în tavă, le ungi cu ulei şi presari macul. Dai triunghiurile la cuptor 20-25 de minute. Sunt delicioase servite cu sos.