Zemos, uşor dulceag şi crocant, dar şi proaspăt, castravetele e preferatul tuturor în acest anotimp. Iată cum prepari un aperitiv delicios cu castraveţi!

Ingrediente  

  • 2 castraveţi medii 
  • 6 felii şuncă presată 
  • 6 felii caşcaval, simplu sau afumat  
  • 200 g cremă de brânză  
  • ½ legătură mărar  
  • sare, după gust  

Mod de preparare 

Speli castraveţii, îndepărtezi capetele şi, cu ajutorul unui cuţit econom, îi feliezi pe lung. Într-un bol, pui crema de brânză, adaugi mărarul tocat, sarea, după gust, şi amesteci. Ungi fiecare felie de castravete cu crema de brânză, apoi aşezi câte o felie de şuncă presată şi una de caşcaval. Le rulezi strâns pe fiecare în parte şi le prinzi cu scobitori de plastic pentru a nu se desprinde. Dai deoparte la frigider 30 de minute. Le decorezi după imaginaţie.  

Poftă bună! 

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Sos Tzatziki.

Loading...