Reţeta pe care ţi-o propunem mai jos poate fi perfectă la o cină într-o seară ploioasă de vară. Află cum o poţi prepara!

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui, tăiate în jumătate, dezosate şi curăţate de pieliţă
sare
piper
2 linguri ulei măsline
1 ceapă tocată
1 căţel usturoi, tocat
1 cană şi jumătate roşii cherry
4 linguri oţet balsamic
jumătate cană frunze busuioc tocate

Mod de preparare

Spală carnea şi aşază peste fiecare bucată o folie de plastic alimentar şi bate. Potriveşte de sare şi piper.

Încingi într-o tigaie uleiul de măsline la flacără măricică. Pune bucăţile de carne în uleiul încins şi micşorează puţin flacăra. Lasă pe fiecare parte 4-5 minute până se rumeneşte frumos. Transferă puiul pe o farfurie şi acoperă cu o alta pentru a le menţine calde.

În aceeaşi tigaie pui la călit ceapa şi usturoiul tocate, amestecând incontinuu. După 3-4 minute adaugi oţetul şi roşiile întregi, dar unele pot fi şi tăiate în jumătăţi. După 4 minute ar trebui să fie moi. Adaugă busuiocul, sare şi piper după gust. Amestecă bine.

Serveşte cât e caldă.

sursa: fit-fun-delish.com

Loading...