Un preparat uşor şi delicios, potrivit atât în dietele vegane cât şi în cele omnivore. Încearcă să prepari această reţetă rapidă la tine acasă.

 

 

Ingrediente

 

150 g cuşcuş

150 g baby spanac

1 rodie 

1 avocado

1 grapefruit roşu, opţional

2 cepe roşii mici

1 roşie mare

zeama de la 1/2 de lămâie 

10 ml ulei măsline 

sare, după gust

piper, după gust

 

 

 

 

Înmoi cuşcuşul în 400 ml apă fierbinte şi dai deoparte. 

 

Tai coaja groasă a rodiei cu cuţitul, rupi fructul în jumătate. Îl ţii în palmă, cu coaja în sus, având degetele desfăcute. Începi să baţi uşor în coajă cu muchia unui cuţit, iar seminţele vor începe să cadă. Le dai deoparte.

Speli cepele şi roşia şi le toci mărunt. Procedezi la fel cu grapefruitul şi avocadoul. Le amesteci într-un vas încăpător cu spanacul baby şi zeama de lămâie. Presari sare şi piper după gust. Scurgi surplusul de apă rămas de la cuşcuş şi îl adaugi în vas, continuând să amesteci uşor. Stropeşti cu ulei de măsline, presari seminţele de rodie şi serveşti rece. 

 

Acum ai la dispoziţie o varietate de reţete pe bază de cuşcuş. Dă click pe imaginile de mai jos pentru a accesa reţetele.

 

 

Cum se prepară cuşcuş fără bătăi de cap - cea mai simplă reţetă pe care o poţi încerca

 

Reţeta #1: Cea mai simplă reţetă de cuşcuş

 

Reţetă cuşcuş cu maioneză vegană, de post

 

Reţeta #2:  Cuşcuş cu maioneză vegană

Tocăniţă de vinete cu boabe de năut şi cuşcuş

Reţeta #3: Tocăniţă de vinete cu boabe de năut şi cuşcuş

FOTO: Shutterstock

Loading...