Supa cremă de ciuperci cu iaurt, pe lângă gustul bun, îmibină mineralele şi vitaminele din legume cu proteinele şi fermenţii din iaurt. Supa cremă de ciuperci cu iaurt e ideală pentru cei care ţin la siluetă.

 Supa cremă de ciuperci cu iaurt ingrediente

  • 1 kg  ciuperci brune

  • 2 fire usturoi verde

  • 2 cepe

  • 1 păstârnac

  • 1 ţelină mică

  • 1 morcov

  • 1 cartof

  • 100 ml ulei

  • pătrunjel, după gust

  • rozmarin, după gust

  • sare, după gust

  • piper, după gust

  • 500g iaurt de băut

  • 1 litru apă

 Supa cremă de ciuperci cu iaurt mod de preparare

Tai mărunt albitura, ţelina, cartoful şi le laşi deoparte.Încingi uleiul şi căleşti ceapa mărunţită până devine sticloasă, adaugi  usturoiul , apoi ciupercile tocate şi le laşi până se înmoaie. Pui legumele tocate peste ciuperci, torni apa, potriveşti de sare şi piper. Când au fiert, mixezi  totul şi adaugi iaurtul. Poţi să ornezi cu pătrunjel tocat.

 

Loading...