Dacă nu ai renunţat la ideea de a topi kilogramele în plus acum, când a venit toamna, îţi propunem să încerci supa de varză, recunoscută pentru puterea de a arde grăsimile.

Ingrediente necesare supă de varză:

- cinci morcovi
- trei cepe
- două conserve cu roşii întregi, decojite
- o varză mare, tocată mărunt
- 400 g de fasole verde păstăi
- doi ardei graşi
- doi litri de suc de roşii
- o ţelină mică
- 400 ml de supă de vită
- sare, după gust.

Mod de preparare:

Toacă mărunt morcovii, ceapa, ţelina, roşiile din conservă şi păstăile de fasole şi ardeii şi pune-le într-o oală mare

Adaugă apoi sucul de roşii, supa de vită ori de pui şi suficientă apă cât să acopere legumele.

Fierbe până când toate legumele se înmoaie, iar înainte de a opri ciorba cu 10 minute adaugă şi varza.

O poţi păstra la frigider timp de câteva zile.

Extra tips: Pentru un plus de savoare adaugă o crenguţă de cimbru uscat.

Poftă bună! 

Loading...