Abundenţa de verdeţuri din pieţe ne inspiră în fiecare zi. Îţi propunem o reţetă de primăvară, rapidă, poaspătă şi delicioasă.

 

 

Ingrediente

1 legătură pătrunjel

1 legătură mărar

1 salată verde

100 g frunze spanac tânăr

1 legătură ceapă verde

1 legătură usturoi verde

500 ml supă clară de legume

100 g maioneză

200 g iaurt grecesc

1 linguriţă sare

piper, după gust

zeama de la 1/2 lămâie


 

Cureţi şi speli toate verdeţurile, spanacul, salata, ceapa şi usturoiul verde. Le toci şi le pui în supa rece de legume. Mixezi cu un blender vertical până obţii o supă-cremă.

Adaugi maioneza, zeama de lămâie şi iaurtul grecesc, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Serveşti supa rece, cu pâine prăjită.

FOTO: Shutterstock

Loading...