Abundenţa de verdeţuri din pieţe ne inspiră în fiecare zi. Îţi propunem o reţetă de primăvară, rapidă, poaspătă şi delicioasă. 


  • Pregătire:10
  • Porții:4
  • Gătire:20
  • Timp total:30 min
  • Categorie:supe si ciorbe
Ingrediente
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar 
1 salată verde 
100 g frunze spanac tânăr
1 legătură ceapă verde
1 legătură usturoi verde
500 ml supă clară de legume
100 g maioneză
200 g iaurt grecesc
1 linguriţă sare
piper, după gust
 
 
 
 
 
 
Mod de preparare

Cureţi şi speli toate verdeţurile, spanacul, salata, ceapa şi usturoiul verde. Le toci şi le pui în supa rece de legume. Mixezi cu un blender vertical până obţii o supă-cremă.

Adaugi maioneza şi iaurtul grecesc, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.
 
Serveşti supa rece, cu pâine prăjită.
Cureţi şi speli toate verdeţurile, spanacul, ceapa şi usturoiul. Le toci şi le pui în supa rece de legume. Mixezi cu un blender vertical până obţii o supă cremă.
 
Adaugi maioneza şi iaurtul grecesc, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.
 
Serveşti supa rece, cu pâine prăjită.
Loading...