Pentru zilele în care vrei să mănânci un preparat uşor şi gustos, prepară o supă minestrone!

Ingrediente pentru supă minestrone

4 linguri ulei de măsline

1 ceapă mare, tocată mărunt

2 morcovi curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe

1 tulpină de ţelină curăţată şi tocată

sare, după gust

4 căţei de usturoi tocaţi

cimbru, după gust

1 l apă

220 g fasole verde

1 legătură praz, tăiată rondele

2 dovlecei medii, tăiaţi cubuleţe

2 roşii descojite, tocate

2 linguriţe busuioc proaspăt tocat

2 linguriţe pătrunjel proaspăt tocat

piper negru măcinat, după gust

Mod de preparare supă minestrone

Pui uleiul la încălzit într-o oală mare, la foc mediu. Adaugi ceapa, morcovii şi ţelina şi le laşi să se călească 15 minute, până când ceapa devine translucidă. Condimentezi cu usturoi, cimbru şi sare. Torni apa şi laşi să fiarbă. După ce dă în clocot, adaugi prazul, fasolea verde, dovlceii, roşiile şi potriveşti gustul cu busuioc, pătrunjel şi piper. Când supa începe să se îngroaşe o iei de pe foc. O serveşti caldă.

sursă: http://www.stumbleupon.com

Loading...