Tacos de somon cu maioneză chipotle

1 captura de ecran din 2019 06 28 la 14 18 43 png png

Un prânz sau o cină uşoară de care te poţi bucura împreună cu familia. Somonul ar trebui să se regăsească în orice dietă, măcar o dată pe săptămână, datorită conţinutului mare de Omega3 şi de grăsimile sănătoase. Încearcă aceste minunate tacos şi spune-ne cum ţi s-au părut.

Ingrediente:

300 g varză albă tăiată mărunt 300 g varză roşie tăiată mărunt 120 g morcov ras 1 tulpină de ţelină tăiată julienne 4 fire ceapă verde tăiată mărunt 60 ml dressing de chilli şi limetă 600 g file de somon fără piele 1 lingură condimente pentru taco 12 tortillas mici Maioneză aioli 250 g avocado felii 1 legătură pătrunjel Felii de lămâie

Mod de preparare:

Combină varza, morcovul, ţelina şi ceapa într-un bol mediu. Amestecă bine şi adaugă sare şi piper.

Taie somonul în bucăţi de un centimetru grosime şi condimentează-le cu taco şi ulei. Găteşte somonul pe tigaie cam 1 minut pe fiecare parte. Între timp, încălzeşte tortillas.

Apoi, pune pe fiecare tortilla somon, maioneză aioli şi salată de varză. Serveşte cu lămâie.