Un prânz sau o cină uşoară de care te poţi bucura împreună cu familia. Somonul ar trebui să se regăsească în orice dietă, măcar o dată pe săptămână, datorită conţinutului mare de Omega3 şi de grăsimile sănătoase. Încearcă aceste minunate tacos şi spune-ne cum ţi s-au părut.

 

Ingrediente:

300 g varză albă tăiată mărunt
300 g varză roşie tăiată mărunt
120 g morcov ras
1 tulpină de ţelină tăiată julienne
4 fire ceapă verde tăiată mărunt
60 ml dressing de chilli şi limetă
600 g file de somon fără piele
1 lingură condimente pentru taco
12 tortillas mici
Maioneză aioli
250 g avocado felii
1 legătură pătrunjel
Felii de lămâie

Mod de preparare:

Combină varza, morcovul, ţelina şi ceapa într-un bol mediu. Amestecă bine şi adaugă sare şi piper.
Taie somonul în bucăţi de un centimetru grosime şi condimentează-le cu taco şi ulei. Găteşte somonul pe tigaie cam 1 minut pe fiecare parte. Între timp, încălzeşte tortillas.
Apoi, pune pe fiecare tortilla somon, maioneză aioli şi salată de varză. Serveşte cu lămâie.

Loading...