Încearcă şi tu un desert delicios, tiramisu cu căpşuni, propus de cititoarea noastră dragă, doamna Adriana Ene din Caracal, judeţul Olt.

Ingrediente pentru tiramisu cu căpşuni

½ pachet pişcoturi

250 g mascarpone

250 ml frişcă lichidă

1 pachet întăritor de frişcă

100 g zahăr pudră

2 plicuri zahărvanilat

500 g căpşuni

1 cutie compot de căpşuni

cacao, pentru decor

Cum se prepară tiramisu cu căpşuni

Mixezi frişca împreună cu întăritorul. Separat, baţi brânza mascarpone cu zahărul pudră şi cu cel vanilat, apoi încorporezi frişca. Treci pişcoturile, unul câte unul, prin compot, apoi aşezi un strat pe un platou. Pui peste ele un strat de căpşuni feliate, cremă, iar pişcoturi însiropate. Întinzi peste ele restul de cremă, felii de căpşuni şi presari cacao.

Loading...
Evaluează articolul