Îi mulţimim pentru această reţetă cititorului nstru Sterioiu Andrei, din Piteşti, judeţul Argeş şi îţi propunem să o încerci şi tu, căci este delicioasă.

Ingrediente necesare pentru tocăniţă de morcovi cu muşchi de porc

- muşchi de porc
- morcovi
- ardei gras roşu
- o bucăţică de ţelină
- o ceapă
- un pahar mare cu vin roşu de casă
- roşii întregi la borcan
- cimbru uscat
- ulei
- sare şi piper, după gust

Mod de preparare:


Tăiem carnea bucăţi potrivite şi le rumenim, după care scoatem carnea pe o farfurie şi adăugăm ceapă să se caleaşcă, morcovii, ţelina.

După ce s-au înmuiat puţin adăugăm carnea şi paharul cu vin. Lăsăm să se evapore alcoolul, iar apoi adăugăm apă fiartă,  sare, piper şi lăsăm să se gătească

Adăugăm roşiile, ardeiul, mai lăsăm puţin pe foc şi adăugăm cimbrul.

Poftă bună!

Loading...