Chiar dacă nu conţine zahăr, sper să găseşti acel gust care să te facă să o mănânci cu mare plăcere. Este ideală pentru cei care ţin dietă sau suferă de diabet.

Ingrediente

400 g iaurt gras
4 ouă
50 g fistic nesărat
sare
îndulcitor, după gust
coajă rasă de lămâie
200 g mălai
200 g făină
1 lingură bicarbonat nestins
unt, pentru uns tava
coji portocale confiate, pentru decor

Mod de preparare

Freci ouăle cu îndulcitorul, torni iaurtul, omogenizezi să se încorporeze, apoi adaugi, în ploaie, mălaiul combinat cu făina date prin sită, sarea şi bicarbonatul, presari coaja rasă de lămâie şi fisticul zdrobit, în prealabil, şi amesteci bine toate ingredientele.

Ungi o tavă cu unt şi torni aluatul. Dai la cuptorul bine încins aproximativ 50 de minute. Serveşti, după gust, cu coji de portocală confiate.

sursa foto: Photocuisine

Loading...
Evaluează articolul